Over Anoek

anoek-breuneseMijn naam is Anoek van Leeuwen, 43 jaar en woonachtig in Oudewater. Na mijn studie Personeel & Arbeid, specifiek gericht op de arbeidsvoorziening ben ik in de uitzendbranche terecht gekomen. Na een leuke tijd bij een aantal grote multinationals heb ik 20 jaar geleden, de bewuste keuze gemaakt om bij een regionaal uitzendbureau, A&E Personeelsdiensten, te gaan werken. Daar ben ik tot op heden nog steeds nauw mee verbonden. Eerst als werknemer en daarna als eigenaar. Ik heb in die 20 jaar heel veel mogen meemaken zoals de overname van een bedrijf. Eerst met compagnon en nu alweer 6 jaar volledig zelfstandig. Daarnaast het overleven van de pittige crisis die vanaf 2009 met ups en downs tot eind 2014 heeft geduurd.

De ervaring om eerst als werknemer in de uitvoering te zitten en daarna als ondernemer bezig te zijn met aansturen van vijf vestigingen is onbetaalbaar. Ineens ben je bezig met; in- en uitstroom van personeel, ontwikkeling van personeel, beloningsbeleid, arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsomstandigheden, verzuimbegeleiding, structurering, procesbeheer, facilitaire zaken, automatisering en financiën.

De groei en krimp in omzet en omvang van mijn bedrijf en alle uitdagingen die daarbij komen kijken zoals (juiste) keuzes maken, omgaan met grote verantwoordelijkheden, het ervaren van druk en stress en bezig zijn met mijn timemanagement, hebben ervoor gezorgd dat ik op veel vlakken ervaring heb opgedaan en mezelf heb kunnen ontwikkelen.

Naast mijn persoonlijke ervaringen binnen mijn eigen bedrijf heb ik voor mijn werk ook bij veel bedrijven een kijkje in de keuken mogen nemen. Ik heb veel ondernemers, managers en werknemers gesproken en gezien hoe zaken binnen bedrijven wel of juist niet geregeld zijn. Dat maakt dat ik een breed referentiekader heb waardoor ik automatisch steeds meer de adviserende en coachende kant op ben gerold. Naast de praktijkervaring heb ik opleidingen gevolgd zoals Personeelsmanagement en coaching en diverse masters aan de Nyenrode Universiteit op het gebied van bedrijfskunde voor HR zoals HR strategie, financieel management en effectief investeren in mens en organisatie. Dat maakt dat ik me heb ontwikkeld tot een strategisch businesspartner.

Ik herken veel issues waar ondernemers mee te maken krijgen. En of je nu een ZZP-er bent of eigenaar van een multinational, we ervaren allemaal druk, uitdagingen en moeten keuzes maken. De vraagstukken zijn vaak hetzelfde en verschillen in mate van grootte.

Mijn aanpak is altijd persoonlijk, mensgericht, duidelijk, streng maar rechtvaardig. Ik ben ervan overtuigd dat je met een keiharde aanpak vanuit één oogpunt niet het gewenste resultaat voor beide partijen bereikt. Je creëert meer draagvlak door het op een democratische manier aan te pakken. Maar op de momenten dat een keiharde aanpak niet anders kan, deins ik daar uiteraard ook zeker niet voor terug! Ik werk graag met doelen om de verwachtingen goed te managen. Daarnaast ben ik zeer resultaatgericht waardoor ik heel betrokken en met passie aan de slag ga.

Op dit moment staat A&E Personeelsdiensten als een huis en heb ik een team met medewerkers die met hart en ziel elke dag de juiste mensen op de juiste plek proberen te zetten. Dat maakt dat ik tijd en ruimte heb om, met Anroute, mijn passie voor coaching en advisering verder uit te breiden.

Omdat ik door mijn ervaring weet hoe ondernemers en managers denken maar ook hoe werknemers zaken benaderen, kan ik objectief naar zaken kijken. Daarom sta ik bij vraagstukken voor beide partijen klaar.

Wil je eens met mij sparren over zaken waar je tegenaan loopt als ondernemer, manager of werknemer? Schroom niet om contact op te nemen. Als u zorgt voor de koffie, neem ik iets lekkers mee!

Kop koffie doen? Bespreken we gelijk de mogelijkheden.