Over Anroute

Anroute bestaat uit twee specialisaties: De HR tak en de Coach tak.

De Coach-tak bestaat uit de specialisatie in Brain Balance gericht op fysieke en mentale vitaliteit.

Als Brain Balance coach ben ik gespecialiseerd om mensen die mentaal en fysiek niet lekker in hun vel zitten, weer vitaal te laten worden en neem ik ze mee in de wondere wereld van het brein. Door een aantal stappen te doorlopen (Brain Balance methode vlgs de klinische psycho neuro immunologie en orthomoleculaire geneeskunde) leer ik mensen weer grip te laten krijgen op hun leven en gezondheid, waardoor ze thuis en op hun werk meer geluk ervaren. Ik combineer mijn ervaring op het gebied van vitaliteit ook met het bedrijfsleven. Soms ligt de nadruk wat meer op het bedrijfsmatige vlak en functie-inhoud en soms wat meer op vitaliteit. Belangrijk dat het allebei in balans is want zonder (gezonde) mentale weerbaarheid en wendbaarheid ervaar je zowel zakelijk als privé geen écht geluk of succes! Ik heb ervaring met het begeleiden van langdurig zieken en preventief ziekteverzuim. Ik geef ook voorlichting/kennissessies op scholen en bij bedrijven op het gebied van mentale gezondheid. Doel: bewustwording, meer rust -balans -focus -energie -geluk en duurzame inzetbaarheid.

 

De HR-tak is gericht op mijn specialisatie op HR-vlak, recruitment en organisatieontwikkeling.

Sparringpartner voor ondernemers. Ik ben specialist op HR-vlak, recruitment en organisatieontwikkeling. Gericht op kwaliteitsverbetering/proces efficiëntie en stuur op omzet, rendement en (duurzame) kwaliteit. Coachende, adviserende en ondersteunende rol richting directie, managers en medewerkers op allerlei gebieden. Gespecialiseerd in Brain Balance gericht op fysieke en mentale vitaliteit. Ervaring met het aansturen van teams, begeleiden van langdurig zieken en preventief ziekteverzuim. De groei en krimp in omzet en omvang van mijn eigen bedrijf en alle uitdagingen die daarbij komen kijken zoals (juiste) keuzes maken en omgaan met grote verantwoordelijkheden, hebben ervoor gezorgd dat ik op veel vlakken ervaring heb opgedaan en mezelf heb kunnen ontwikkelen.

Naast mijn persoonlijke ervaringen binnen mijn bedrijf heb ik voor mijn werk ook bij veel bedrijven een kijkje in de keuken mogen nemen. Ik heb veel ondernemers, managers en werknemers gesproken en gezien hoe zaken binnen een bedrijf juist wel of juist niet zijn geregeld. Dat maakt dat ik een breed referentiekader heb waardoor ik automatisch steeds meer de adviserende en coachende kant op ben gerold. Naast praktijkervaring heb ik diverse opleidingen gevolgd wat maakt dat ik me heb ontwikkeld tot een strategische businesspartner. Ik geef voorlichting/kennissessies bij bedrijven voor ondernemers en (groepen) managers en/of medewerkers op het gebied van mentale gezondheid en preventief ziekteverzuim. Ik combineer mijn ervaring op het gebied van HR en vitaliteit met het bedrijfsleven. Soms ligt de nadruk wat meer op het bedrijfsmatige vlak en functie-inhoud en soms wat meer op vitaliteit.