Over Anroute

Anroute is een specialist op het gebied van HR, coachen en begeleiden van werknemers, werkgevers en ondernemers, maar ook op het gebied van verbeteren van werkprocessen binnen een organisatie. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij een goede sparringpartner voor zowel ondernemers, managers en werknemers. Het is onze uitdaging om u te helpen en te ondersteunen met allerlei soorten vraagstukken. Dit doen we met passie, daadkracht en persoonlijke aandacht.

We gaan graag de uitdaging aan met zowel grote als kleinere strategische vraagstukken in uw bedrijf, maar ook de individuen op de arbeidsmarkt staan we graag bij. Het is zo nu en dan een ingewikkelde kwestie en wij snappen dat het fijn is om soms even te sparren of advies te krijgen.

Voorbeelden van vraagstukken die wij behandelen;

  • Als ondernemer zoek ik een ervaringsdeskundige waarmee ik kan sparren.
  • Hoe breng ik meer structuur aan binnen mijn personeelsbeleid?
  • Mijn personeel is het niet eens met (enkele) veranderingen in mijn beleid. Hoe krijg ik de neuzen dezelfde kant op?
  • Mijn medewerker is ziek. En nu?
  • Ik weet niet of ik op de juiste plek zit in mijn baan.
  • Ik word na 15 jaar ontslagen vanwege een conflict met mijn manager? Wat kan ik doen en hoe ga ik hiermee om?

Dit zijn maar enkele voorbeelden uit de praktijk. Als ondernemer, manager en werknemer heb je veel te maken met organisatieveranderingen of veranderende omgevingszaken (bijvoorbeeld ziekte, wet- en regelgeving, leiding, (dis)functioneren, (de)motivatie, reorganisatie, processen, bedrijfscultuur). Het is fijn om dan een gesprekspartner te hebben die je hierbij kan adviseren, begeleiden en/of coachen.

Anroute werkt samen met specialisten vanuit diverse hoeken om ervoor te zorgen dat ondernemer, werkgever en werknemer de juiste adviezen, coaching en begeleiding krijgen om het vraagstuk, met het beste resultaat, te beantwoorden.

Denk aan specialisten op het gebied van bijvoorbeeld financiƫn, juridisch, coaching, marketing, commercie, ICT en communicatie.

Heeft u een vraagstuk waarover u wilt sparren?
Schroom niet om contact op te nemen! We drinken graag een kop koffie om te kijken hoe we kunnen helpen.

Kop koffie doen? Bespreken we gelijk de mogelijkheden.